GLADOVANJEM DO ZDRAVLJA PDF

Gladovanje-najbolji put do zdravlja download video to MP3 or MP4 format in a few minutes, fast and easy to use!. Genadij Petrovič Malahov is the author of Gladovanje ( avg rating, 5 ratings, 0 reviews), ČIŠĆENJE ORGANIZMA ( avg Osnovne zapovesti zdravlja. Gladovanje je metoda prirodne terapije. vec r o d e n a m a j k a. a drugi. bez n a r u s a v a n j a zdravlja e k s p e r i m e n – vise duplji 25°C.

Author: Mikam Sazahn
Country: Monaco
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 27 July 2018
Pages: 351
PDF File Size: 8.10 Mb
ePub File Size: 3.2 Mb
ISBN: 174-3-65924-311-2
Downloads: 87240
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozshutaxe

Sta da vam kazem, svaki put je bilo drugacije Oni koje gladovanje zanima ,moraju da se spreme na njega ,kako fizicki tako i mentalno. Sad sam si puno zgodniji. Organizam se uvek sam isceljuje. Ja sam gladovao do sada 5x i to prvi put 3 dana bez hrane i vode, drugi put 7 dana bez hrane sa vodom, treci i cetvrti put 14dana bez hrane i sa vodom i peti put 21 dan bez hrane sa vodom. Kad osjetim krizu pocuclam cijeli limun.

Vi ce te zapravo biti sve jaci, zreliji, duhovno se uspinjati.

Videó megnézése

The Miracle Mineral Supplement of the 21st Century. Nikada nisam bio ozbiljnije bolestan,kod lekara ne idem, a od Cilj toga jeste da i ono postane bezvredno, jer im zdravo dete ne donosi zdarvlja. Nije obavezno, spada u sastojke koji se podrazumevaju ili su “poslovna tajna”. Tajnoj samo za majku, za mene. Ali sve to zavisi gde se nalazi i u kojoj je fazi. Upravo se o tome i radi u celom ovom pitanju oko gej manjina: To sto izlazi iz mene sada ,ne moze da se poredi sa onim od ranije.

  LOS 13 ESCALONES DEL MENTALISMO DE TONY CORINDA PDF

Otrov u vodi i zubnim pastama.

Sta im je potrebno???? Intoksikacija nastaje od bakterija. Hrana se namerno proizvodi da bude otrovna. Ne jedem puno ali zato veoma cesto.

Na stomaku mi je ostalo jos sala ali veoma malo. Are you an author?

Genadij Petrovič Malahov (Author of Gladovanje)

Sva je materija zapravo zgasnuta svetlost i energija. Lako mislim i nekako ujednaceno i bistro. Zdrvlja – pregled plana UN o smanjenju populacije iz godine. Njihovi sajtovi legalno rade.

Askorbinska kiselina je samo jedan izolovan destilat od vitamina C koji se stvara u prirodnim uslovima u jetri. Peter Tompkins Christopher Bird: Sada ih vise nemam. Uglavnom misle da sam mladji godina, nego sto sam zaista star. To je samo jedna od istina o sidi. Nova biologija – predavanje.

Rekao bih da voda kroz mene prolazi sa nekakvom lakocom i imam osecaj da se ne zadrzava vise u organizmu kao ranije. Takodje su mi je i krvna slika fantasticna! High to Low Avg. Video prezentacija ispod je link za skidanje knjige – 4shared.

  ARTA DE A VINDE ZIG ZIGLAR PDF

Hulda Clark – Antiparazit program. I sam sam probao da gladujem bavim se ishranom pa sam probao sve zivo od gladovanja, makrobioticne ishrane i vegetarijanske u svim oblicima nisam jeo,samo sam pio vodu 14 dana, tezina se je smanjila osecao sam se normalno, ali nije bila izlecena nijedna “bolest” koju imam a nisu ni ozbiljne. Sve to oni rade javno da ne bi izgledalo tajno. Sve to je u svojoj knjizi pod naslovom “Nuspojava: Psihicki sam tako reci cist.

Postoji onoliko koliko je nesvesno sprovodimo. Ph vrednost koka-kole je 2.